Imprimeix

Dietetica

Dietetica


Mostra per pàgina
Ordena per
Gineseda és un complement alimentari, barreja d'ingredients vegetals i vitamines, rica en isoflavones de soja que complementa la dieta de la dona contribuint a millorar el seu benestar, durant la menopausa.
17,85 *
Beguda al cacau amb llet mètode diet line
5,85 *
1 ml = 0,01 €
Mètode diet line. Hiperproteic i hipocalòric
34,95 *
Mètode dietline. Producte hiperproteic i hipocalòric. Amb fibra de civada.
34,15 *
Mètode dietline. Hiperproteic i hipocaloric
7,65 *

Al món, el 12% de la població pateix migranya. Migrasin ® és l'únic tractament que prevé l'aparició del els símptomes causats per Dèficit de DAO. Conté extracte d'enzim DiAminoOxidasa (DAO), cafeïna i vitamines del grup B. És un aliment dietètic per a usos mèdics especials, que actua com a complement enzimàtic en el tractament dietètic del dèficit de DAO.

 

L'anunci fa referència a 1 capsa de 60 capsules.

51,95 *

Arkofluido Alcachofa Hinojo

Ayuda a detoxificar y perder peso
 
Propiedades:
La Alcachofa contribuye a la pérdida de peso, al normal funcionamiento del hígado y a la eliminación de toxinas. Por otro lado, ayuda a la digestión normal. Los aceites esenciales del Hinojo favorecen la eliminación de los gases que se producen durante la digestión.
Posología:
1 ampolla al día.

Composición:
Extracto acuoso de hoja de Alcachofa (Cynara scolymus) y semilla de Hinojo (Foeniculum vulgare). Sin alcohol ni conservantes.
23,50 / capsa(es) *

Arkofluido Vid Roja

 


Piernas ligeras

Propiedades:
La Vid roja es tradicionalmente conocida por sus propiedades antioxidantes y por contribuir a la circulación de las piernas.
Posología:
1 ampolla al día.

Composición:
Extracto de hojas de Vid Roja (Vitis vinifera) obtenido a partir de 1,8 g de planta por ampolla de 15 ml. Sin alcohol ni cnservantes.
12,50 / capsa(es) *

En estoc

quilea Magnesi + Col·lagen és la combinació ideal que t'ajuda a recuperar el to muscular. Aportant energia per als teus músculs, articulacions i ossos.

8,50 / capsa(es) *
1 Càpsula(es) = 0,28 €
* El preu inclou IVA. Cost de l'entrega a part.